Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E BARBIE MACHIAJ SI ESARFE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie machiaj si esarfe

Barbie este foarte frumoasa, insa intotdeauna are nevoie de putin machiaj pentru a isi acoperi ridurile ce mai pot aparea de la oboseala si alte pete, dar tu oricum stii deja cum sa ascunzi aceste defecte prin jocurile de makeup pe care le-ai mai jucat. Insa in acest joc trebuie sa iti folosesti talentul pentru a asorta atat coafura cat si frumusetea naturala cu esarfele sale de moda. Incearca sa folosesti totul cat mai bine, sa fie la moda si bineinteles sa arate divin pe frumoasa Barbie. Crezi ca poti sa joci acest joc de imbracat fete pentru a o face pe Barbie sa arate bine cu ajutorul machiajului si a catorva esafere?


Tags: jocuri de imbracat jocuri moda jocuri cu haine jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de machiat jocuri barbie de coafat jocuri makeover

Acest joc cu titlu barbie machiaj si esarfe, a fost adaugat 2014-07-30 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri makeover. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.