Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E BARBIE MAKEOVER DE IARNA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie makeover de iarna

Barbie are nevoie de o transformare rapida, insa si-a imbracat deja hainele si mai are nevoie doar de o coafura interesant care sa se potriveasca cu machiajul pe care o sa il faci. Poti sa folosesti rujuri, coafuri deja facute, creion pentru sprancene, rimel pentru gene si multe alte trucuri de ale fetelor pentru a ascunde imperfectiunile tenului si pentru a scoate in evidenta frumusetea ce sta ascunsa. Folosesteti imaginatia pentru a crea un nou machiaj si o noua coafura pentru Barbie daca vrei sa devii o stilista adevarata!


Tags: jocuri barbie jocuri de coafat jocuri de machiat jocuri barbie de coafat jocuri barbie de machiat jocuri barbie de colorat jocuri de colorat

Acest joc cu titlu barbie makeover de iarna, a fost adaugat 2014-05-21 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri de colorat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.