Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E BIJUTERIILE ROZ A LUI BARBIE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

bijuteriile roz a lui barbie

Barbie trebuie sa se imbrace cu cele mai frumoase haine pentru o mica petrecere intre prietenii. Ea are haine frumoase cu care sa o imbraci, stiluri de coafura deja cunoscute si pantofi interesanti, insa nu stie ce bijuterii sa foloseasca, iar acum are nevoie de ajutorul tau pentru a isi gasi cele mai interesante accesorii. Mai intai foloseste mouse-ul sa o imbraci in hainele de petrecere, dupa care poti sa asortezi totul pentru o infatisare cat mai trendy si interesante. Fao pe Barbie frumoase in aceste super jocuri cu bijuterii si de imbracat!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri dressup jocuri barbie dressup jocuri cu haine jocuri cu bijuterii jocuri cu accesorii

Acest joc cu titlu bijuteriile roz a lui barbie, a fost adaugat 2014-05-13 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu accesorii. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.