Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E CLAWDEEN WOLF COAFURI FRUMOASE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

clawdeen wolf coafuri frumoase

Clawdeen WOlf una dintre fetele ce invata la liceul Monster High are nevoie de o coafura noua si de cateva haine mai interesante pentru a putea sa isi faca aparitia la o petrecere foarte tare. In primul rand trebuie sa curati si sa speli parul pentru a putea fi cat mai puternic si pentru a putea sa il faci rezistent la fiecare dintre noile tale coafuri. Dupa, ai la dispozitie mai multe tipuri de fruzuri deja formate pentru fata din monster high, dar tu trebuie sa o personalizezi pentru a arata exact cum vrei tu si apoi folosesti hainele si diferite accesorii pentru a face din Clawdeen una dintre cele mai frumoase aparitii la petrecerea noastra cu restul fetelor din liceul monstrilor. Joaca si tu cele mai frumoase si interesante jocuri cu clawdeen aici pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri monster high jocuri monster high de coafat jocuri barbie de coafat jocuri cu frizuri jocuri barbie cu frizuri jocuri barbie cu coafuri jocuri cu coafuri

Acest joc cu titlu clawdeen wolf coafuri frumoase, a fost adaugat 2014-12-11 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu coafuri. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.