Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E COAFAT BARBIE COLORAT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

coafat barbie colorat

Barbie s-a saturat de toate coafurile sale care sunt stricte si dupa anumite standarde, ea vrea sa isi coloreze parul in diferite culori si il aranjeaza cat mai difert. Tu trebuie sa o ajuti sa faca acest lucru, cu toate ca pare o nebunie aceste coafuri tu trebuie sa ii coafezi parul cum vrea dar totusi sa il mentii la moda si in trenduri, deasemenea, totul apoi se asorteaza cu bijuterii si accesorii, un machiaj interesant si cateva haine alese de tine. Distreaza-te intr-un joc cu barbie in care trebuie sa o coafezi si sa o imbraci.


Tags: jocuri de imbracat jocuri de coafat jocuri de machiat jocuri barbie de machiat jocuri barbie de coafat jocuri cu par jocuri de colorat

Acest joc cu titlu coafat barbie colorat, a fost adaugat 2014-06-10 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri de colorat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.