Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E COAFAT MERINDA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

coafat merinda

Jocuri de coafat pe Merinda, una dintre fetele barbie razboinice. Un adevarat designer barbie si stilist o sa stie cum sa transforme pe mica printesa scotiana printr-o coafura noua. In jocul nostru de coafat online poti mai intai sa treci printr-o sesiune de spa, in care o sa ingrijesti fiecare suvita de par, apoi poti sa o tunzi pe Merinda intr-un mod cat mai placut si la sfarsit dupa mai multe ingrijiri poti colora parul frumoasei fete intr-un mod cat mai interesant. Daca si tu esti o pasionata de frizuri si stil joaca acest joc de coafat online!


Tags: jocuri cu printese jocuri de coafat jocuri barbie de coafat jocuri cu frizuri jocuri cu par jocuri de colorat jocuri spa

Acest joc cu titlu coafat merinda, a fost adaugat 2014-09-25 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri spa. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.