Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E COAFAT PARUL IN STIL VICTORIAN

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

coafat parul in stil victorian

Jocuri de coafat orice femei cu o coafura in stil victorian este un super joc online de transformat fete in divele de acum 40 de ani care aratau foarte bine fara sa fie dezbracate. In jocul nostru o sa poti alege dintre coafuri retro si apoi sa complementezi aceasta alegere cu diferite rochii pe stil vechi, care inca mai sunt la moda si pot fi purtate de un numar mare de modele si vedete. Apoi, adauga un machiaj interesant si nu uita de accesoriile care pot da viata unei costumatii mai inchise la culoare. Distreaza-te in acest mega joc de imbracat fete in stil victorian si de coafat online!


Tags: jocuri de coafat jocuri barbie de coafat jocuri cu par jocuri de imbracat jocuri dressup jocuri de machiat jocuri barbie de machiat

Acest joc cu titlu coafat parul in stil victorian, a fost adaugat 2014-07-08 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de machiat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.