Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E ELSA CUMPARA ROCHII ELEGANTE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

elsa cumpara rochii elegante

Joaca jocuri cu Elsa din regatul de gheata care merge la cumparaturi pentru a isi reface garderoba de iarna. Ea vrea sa arate minunat, iar pentru asta are nevoie de cele mai frumoase tipuri de haine si cele mai interesante rochii, cei mai frumosi pantaloni si bineinteles bluze, insa nu stie sigur ce se poarta acum in lumea moderna. Deasemenea, ea mai trebuie sa treaca pe la standul de pantofi si sa isi faca o coafura la salon. Tu esti foarte desteapta si suntem sigur ca o poti ajuta pe frumoasa Elsa sa isi aleaga orice fel de costumatii si noi tipuri de haine vrea. Distreaza-te in cele mai tari jocuri online cu Elsa pe site-ul tau cu jocuri de fete jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri cu elsa jocuri cu regatul de gheata jocuri frozen jocuri moda jocuri la cumparaturi jocuri cu rochii jocuri de coafat jocuri cu haine jocuri barbie de imbracat jocuri cu pantofi

Acest joc cu titlu elsa cumpara rochii elegante, a fost adaugat 2014-12-16 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu pantofi. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.