Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E FETE BRATZ LA PETRECERE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

fete bratz la petrecere

Frumoasa Sasha are nevoie de ajutorul tau pentru a isi face o costumatie super tare pentru petrecerea de Craciun si cum fetele papusi Bratz sunt intotdeauna la moda ea te roaga pe tine sa ii faci o costumatie super tare, o costumatie care sa impresioneze ceilalti invitati pentru a arata cat mai bine, sa fie frumoasa incat toata lumea sa se uita la ea. Poti sa ii alegi o coafura noua pentru a isi schimba look-ul, poti sa ii schimbi hainele si sa ii alegi haine sclipitoare si o poti reinvigora cu cele mai frumoase accesorii!


Tags: jocuri bratz jocuri fetele bratz jocuri cu papusile bratz jocuri barbie cu papusi jocuri barbie de machiat jocuri de machiat jocuri machiaza jocuri de colorat jocuri spa jocuri barbie de ingrijit

Acest joc cu titlu fete bratz la petrecere, a fost adaugat 2015-01-07 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de ingrijit. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.