Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E FETE IN HAINE TRENDY

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

fete in haine trendy

Jocuri de machiat, coafat si imbracat o fata care vrea sa fie trendy. Ea vrea sa poarte haine lejere, dar care in acelasi timp sa ii scoata in evidenta cateva din trasaturile sale feminine ce pot sa impresioneze barbatii si care fac fetele geloase. Ea are mai intai nevoie de un machiaj si o coafura noua, apoi poti sa ii alegi cateva haine pentru o iesire la cafeaua de pranza cu prietenele sale si sa nu uiti de bratiri, ea adora aceste accesorii si vrea sa fie cat mai colorate si mai multe daca este posibil. Distreaza-te online in cel mai noi si mai interesant joc de imbracat si coafat fete online!


Tags: jocuri barbie de machiat jocuri machiat si coafat jocuri coafat si machiat jocuri coafat si imbracat jocuri imbracat si machiat jocuri barbie de imbracat jocuri dressup

Acest joc cu titlu fete in haine trendy, a fost adaugat 2014-07-17 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.