Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E IMBRACA BARBIE CU JUCARII

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca barbie cu jucarii

Barbie cu toate ca este o diva a modei si ii place sa arate bine in fiecare zi, ea este si o copila care vrea sa se culce cu jucariile sale si sa le tine aproape atunci cand este acasa. Inspirata din aceasta imagine ea te roaga sa ii faci o coafura interesanta si frumoasa, eleganta insa destul de copilareasca pentru a ii aminte de copilaria ei si bineinteles nu uita de jucariile ei. Poti sa ii schimbi coafura si machiajul pentru a scoata in evidenta trasaturile tineresti ale lui Barbie!


Tags: jocuri de imbracat jocuri de machiat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de machiat jocuri dressup jocuri barbie dressup

Acest joc cu titlu imbraca barbie cu jucarii, a fost adaugat 2014-05-27 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.