Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E IMBRACA BARBIE ZANA PADURII

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca barbie zana padurii

Barbie poate fi si o zana daca tu vrei sa o imbraci cu cele mai frumoase haine colorate si sa ii pui aripi de zana. In aceasta zi, se pare ca Barbie trebuie sa fie imbracata cat mai colorat si elegant. Ea trebuie sa arate ca o adevarata zana a padurii si sa fie foarte frumoasa pentru a isi impresiona totii fanii ce au venit sa o admiri. Mai intai insa trebuie alese haine, trebuie o fusta larga si vaporoasa pentru a da sentimentul de plutire pentru Barbie si apoi urmeaza pantofii foarte mici si colorati, poate cateva esarfe si sa nu uitam de aripili care completeaza look-ul de zana a padurii. Distreaza-te din nou cu Barbie folosindu-i hainele frumoasa din dantele pentru a o transforma in zana frumoasa a padurilor!


Tags: jocuri de imbracat jocuri cu barbie de imbracat jocuri cu barbie dress up jocuri cu barbie cu rochii jocuri cu rochii jocuri cu haine jocuri dress up jocuri cu barbie frumoase jocuri barbie de imbracat jocuri barbie dress up jocuri cu fete de imbracat jocuri designer vestimentari jocuri cu designeri jocuri barbie fashion jocuri cu fete de machiat jocuri barbie la spa si make up jocuri manichiura jocuri machiaj jocuri de machiat
 Pentru a o transforma pe Barbie intr-o zona a padurilor poti sa folosesti mouse-ul- Pentru a o transforma pe Barbie intr-o zona a padurilor poti sa folosesti mouse-ullimitator

Acest joc cu titlu imbraca barbie zana padurii, a fost adaugat 2014-04-17 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri de machiat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.