Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E IMBRACA ELSA BEBELUS

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca elsa bebelus

Elsa este una dintre printesele ghetii. Ea s-a nascut cu aceasta putere si inca de mica putea sa inghete lucrurile. Insa acum are alte probleme, ea are nevoie de o baie urgenta si dupa de o transformare completa. Astfel dupa ce ai termiant sa o imbaiezi si sa o tratezi ca la spa pe micuta Elsa, trebuie sa o imbraci pe Elsa, sa o coafezi si bineinteles sa ii faci un machiaj interesant. Ea trebuie sa arate ca o adevarata printesa si sa isi scoata in evidenta fiecare trasatura frumoasa plus ca toate atitudinea ei trebuie sa fie cat mai regala. Crezi ca poti sa o ajuti pe frumoasa elsa din Frozen? Distreaza-te in acest joc de imbracat si coafat online!


Tags: jocuri de coafat jocuri barbie de coafat jocuri cu haine jocuri frozen jocuri barbie de imbracat jocuri moda jocuri cu printese

Acest joc cu titlu imbraca elsa bebelus, a fost adaugat 2014-06-11 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu printese. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.