Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E IMBRACA MICUL MEU PONEI TWILIGHT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca micul meu ponei twilight

Twilight, printesa prieteniei are nevoie de tine pentru a isi schimba rapid infatisarea acum ca ea este regina prieteniei din Ponyville. Twilight Sparkle vrea sa uneasca oamenii ca toata lumea sa fie prieteni cu toata lumea si sa se iubeasca toti, iar pentru a face asta s-a gandit la un nou joc in care tu o imbraci pe ea cat mai frumos si ii adaugi diferite tipuri de accesorii din moda curcubeului ca sa impresionezi si sa atragi alti ponei, astfel acestia se imprietenesc si formeaza noi legaturi stranse. Pentru a atrage oameni trebuie sa faci cele mai tari coafuri de coama, sa alegi cele mai tari culori pentru hainute si sa nu uitam de o coada foarte frumoasa si stufoasa. Joaca si tu jocuri de imbracat pe twilight sparkle aici pe site-ul cu jocuri micul meu ponei jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri cu micul meu ponei jocuri moda micul meu ponei jocuri mlp jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri moda jocuri de coafat jocuri fetele equestria

Acest joc cu titlu imbraca micul meu ponei twilight, a fost adaugat 2015-01-27 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri fetele equestria. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.