Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E IMBRACA PISICA HIPSTER

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca pisica hipster

Pisica aceasta este cu adevarat un hipster. Ea are cele mai hipster haine, care de care mai taiata si mai cool, pentru fiecare dintre ele poate asorta o zgarda, pantofiori si chiar pantalonasi, dar parca nu este prea incantata. Are nevoie de tine pentru a ii arata cum se face cu adevarat o costumatie la moda si cat de bien poate sa arate de isi pune cele mai tari haine hipster pe care le are. Distreaza-te intr-un joc de imbracat pisici frumoase!


Tags: jocuri cu animale jocuri de imbracat animale jocuri dressup jocuri cu pisici jocuri de imbracat pisici jocuri barbie de imbracat jocuri cu haine

Acest joc cu titlu imbraca pisica hipster, a fost adaugat 2014-06-06 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu haine. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.