Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E IMBRACA TWILIGHT SPARKLE DIN EQUESTRIA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

imbraca twilight sparkle din equestria

Twilight Sparke, una dintre cele mai interesante fete ponei de la liceul Canterlot are nevoie de ajutorul tau si sfaturile tale de moda. Ea are un concert foarte curand si nu stie cum sa se imbrace pentru a isi impresioana fanele din Equestria atat cu muzica dar si cu costumatia sa foarte interesanta. Ai la dispozitie diferite moduri de a o schimba pe Twilight sparkle, micul ponei ce a devenit fata cand a trecut prin portalul din Ponyville si sa o imbraci cu haine la moda, cu haine interesante si foarte dragalase, dar in acelasi timp cu haine care sa fie rock si sa inspire atat personalitate dar si cantecul lui Twilight Sparkle., Joaca si tu cele mai tari jocuri de imbracat fete pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri fete equestria jocuri canterlot jocuri cu micul meu ponei jocuri micul meu ponei de imbracat jocuri moda jocuri de coafat jocuri barbie de coafat jocuri dressup jocuri haine

Acest joc cu titlu imbraca twilight sparkle din equestria, a fost adaugat 2014-11-26 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri haine. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.