Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E INGRIJESTE PUIUL DE CAPRIOARA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

ingrijeste puiul de caprioara

Barbie este o femeie foarte devotata ajutorarii celor la nevoie si de aceea in acest joc o sa incerce sa isi ingrijeasca acest pui de caprioara pe care la gasit fara mama sa. Tu poti sa o ajuti pe Barbie si sa te distrezi impreuna cu ea cand ingrijieste acest animalut dragalas. Trebuie sa o speli bine si sa folosesti diferite sampoane pentru a distruge orice urma de microb, apoi trebuie sa ii aranjezi parul ei de caprioara si dupa care fiindca Barbie este o femeie la moda, o sa o imbraci si cu cateva hainute care sa o faca pe micuta caprioara sa arate ca un manechin. Distreaza-te in acest joc cu animale de ingrijit!


Tags: jocuri cu animale jocuri barbie veterinar jocuri de ingrijit animale jocuri barbie de ingrijit jocuri spa jocuri de imbracat

Acest joc cu titlu ingrijeste puiul de caprioara, a fost adaugat 2014-06-04 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri de imbracat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.