Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E MACHIAJ BARBIE DE SARBATORI

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

machiaj barbie de sarbatori

Barbie are nevoie de ajutorul tau inca o data pentru a isi faca machiajul pentru o sarbatoare. De aceasta data nu este o sarbatoare de iarna, este doar un festival interesant si ea vrea sa iasa in evidenta in marea de oameni care va defila pe strada. O sa poti folosi mai multe feluri de coafuri, machiaj si haine pentru festivalul ce se apropie, esti gata sa iti folosesti imaginatia pentru a crea o noua costumatie a lui Barbie?


Tags: jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri dressup jocuri barbie dressup jocuri de machiat jocuri barbie de machiat jocuri cu haine

Acest joc cu titlu machiaj barbie de sarbatori, a fost adaugat 2014-05-11 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu haine. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.