Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E MACHIAZA BARBIE PENTRU SELFIE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

machiaza barbie pentru selfie

Selfie cu Barbie ar fi foarte interesant iar in acest joc poti sa faci acest lucru folosindu-ti in primul rand simtul de moda sa ii faci un machiaj la moda, in voga si care se poarta in aceasta vara in lume. Nu incerca sa ii incarci fata prea tare cu diferite culori, ci foloseste materiale discrete pentru a crea o imagina de piele sanatoasa, ascunde defectele si ca in orice joc de makeup incearca sa ii faci fata cu cele mai tari farduri sa arate ca o adevarata diva. Cand ai terminat makeover-ul lui Barbie poti sa folosesti camera de la telefonul ei pentru a iti face un selfie impreuna cu ea. Distreaza-te intr-un nou joc de machiat si coafat pe barbie!


Tags: jocuri barbie de coafat jocuri barbie de machiat jocuri de machiat jocuri de coafat jocuri moda jocuri barbie fashionista jocuri barbie fotografii

Acest joc cu titlu machiaza barbie pentru selfie, a fost adaugat 2014-08-12 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie fotografii. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.