Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E MACHIAZA BARBIE STAR DE FILME

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

machiaza barbie star de filme

Barbie starul de filme are nevoie de ajutorul tau pentru a isi putea incepe conferinta de presa si pentru a putea merge pe covorul rosu cu fruntea sus impresionandu-si toti fanii. Mai intai trebuie sa ii alegi hainele si coafura pentru aceste eveniment foarte important pentru ea dupa care urmeaza machiajul cu care poti sa scoti in evidenta anumite parti ale fetei si sa il asortezi cat mai bine cu hainele la moda pe care deja le are. Distreaza-te in acest joc de machiat pe Barbie vedeta de cinema!


Tags: jocuri de machiat jocuri de imbracat jocuri moda jocuri cu celebritati jocuri cu star jocuri cu haine jocuri de coafat

Acest joc cu titlu machiaza barbie star de filme, a fost adaugat 2014-03-23 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.