Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E MACHIAZA FATA FRUCTELOR

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

machiaza fata fructelor

Fiecare fata are propriul stil, iar fata din acest joc vrea sa isi faca o coafura si un machiaj care sa fie inspirat din fructe. Ea vrea sa fi colorata la fel ca un mar, sa aiba buze ca capsunile si poate parul de culoarea capsunilor. O data definite aceste design-uri poti sa incepi imbracarea ei cu haine care tot in zona florala si a fructelor sa se incadreze. Daca tu esti gata si poti sa o imbraci, coafezi si machia pe fata Barbie in culorile fructelor atunci poti sa joci acest joc online!


Tags: jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri de machiat jocuri dressup jocuri haine jocuri moda jocuri barbie de machiat jocuri barbie de imbracat

Acest joc cu titlu machiaza fata fructelor, a fost adaugat 2014-04-29 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de imbracat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.