Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E MACHIAZA SI IMBRACA FRUMOASA ADORMITA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

machiaza si imbraca frumoasa adormita

Frumoasa adormita are nevoie sa fie ingrijita chiar daca ea se trezeste foarte tarziu, asa ca ar fi bine sa incepi machiajul. Ea are nevoie de o ingrijire sumara si un machiaj nu foarte puternic, coafura poate fi cat mai complicata, dar ai grija cum o faci pentru a o trezi aceasta super femeie frumoasa. Hainle sunt un pic mai greu de schimbat, insa daca gasesti ceva mai la moda poti sa incerci. Deci ce spui, esti gata sa transformi prin machiaj si coafura cea mai frumoasa fata din poveste?


Tags: jocuri de imbracat jocuri de machiat jocuri cu vedete jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de machiat jocuri de coafat

Acest joc cu titlu machiaza si imbraca frumoasa adormita, a fost adaugat 2014-06-09 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.