Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E MAKEOVER PENTRU BALUL DE AN NOU

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

makeover pentru balul de an nou

Modelul nostru de astazi trebuie sa se imbrace in cele mai tari haine care sunt la moda si in trenduri acum, deasemenea, trebuie sa folosesti cele mai interesante coafuri si cele mai tari metode de machiaj pentru a ii scoate in evidenta doar trasaturile frumoase. Fiind un adevarat bal trebuie sa ai si rochii elegante, frumoase si care sa atraga privirile celorlalti participanti la petrecere. Joaca online cel mai frumos joc barbie de imbracat modelul pentru un bal distractiv!


Tags: jocuri de imbracat jocuri dressup jocuri barbie de imbracat jocuri de machiat jocuri barbie de machiat jocuri cu printese

Acest joc cu titlu makeover pentru balul de an nou, a fost adaugat 2014-05-16 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu printese. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.