Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E MODA CURCUBEULUI CU FETELE MICUL PONEI

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

moda curcubeului cu fetele micul ponei

Joaca jocuri cu moda curcubelui pe care frumoasele fetele Equestria o adopta pentru a fi cat mai fashionista. Twilight Sparkle vrea sa isi imbunatateasca lookul dupa ce s-a transformat intr-o fata ponei cand a ajuns la liceul Canterlot, insa nu stie foarte multe despre moda umana, ea s-a imbracat pana acum doar cu moda micul meu ponei. Tu poti sa folosesti talentele tale de stilista, cunostiintele de moda pentru a o face pe Twilight din noua printesa prieteniei ce arata extraordinar de bine. Joaca si tu cele mai tari si cele mai noi jocuri de imbracat fete micul meu ponei pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri micul meu ponei jocuri mlp jocuri my little pony jocuri cu fetele equestria jocuri moda jocuri de imbracat jocuri rock jocuri moda curcubeu

Acest joc cu titlu moda curcubeului cu fetele micul ponei, a fost adaugat 2015-01-15 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri moda curcubeu. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.