Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E TRANSFORMAREA FETEI DE COLEGIU

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

transformarea fetei de colegiu

Fetele din colegiu vor intotdeauna sa arate cat mai bine pentru a atrage toti baietii si pentru asta au nevoie de coafuri cat mai sclipitoare, haine la moda, scurte si care atrag privirile insa totul trebuie combinat cat mai cu gust daca vrei sa devii o adevarata diva. Fiind o stilista foarte buna noi stim ca tu o sa te descurci cand vine vorba de alegerea hainelor, coafurei, machiajului si a accesoriile pentru aceste fete frumoase. Distreaza-te in timp ce creezi costumatii cat mai interesante si frumoase pentru fetele barbie.


Tags: jocuri de imbracat jocuri de imbracat barbie jocuri moda jocuri cu haine jocuri barbie cu haine jocuri barbie studenta jocuri dressup

Acest joc cu titlu transformarea fetei de colegiu, a fost adaugat 2014-05-02 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.