Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E VON BOO SIRENA MONSTER HIGH

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

von boo sirena monster high

Distreaza-te intr-un nou joc de imbracat cea mai frumoasa serena din liceul monster high, aceasta este Von Boo, una dintre putinele astfel de fete din liceul monstrilor. Tu ai o misiune foarte dificila in acest joc de imfrumusetat pentru ca nu o sa ai haine pentru a o imbraca pe Von Boo din monster high, ci trebuie sa folosesti diferite tipuri de coafuri pentru a ii pune in evidenta frumusetea naturala si apoi sa ii schimbi culorile si tipul cozii si alte diferite accesorii pentru a arata cat mai bine. Distreaza-te intr-un nou joc de imbracat fetele din monster high si ever after high aici pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri ever after high jocuri monster high jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri cu liceul monstrilor jocuri cu sirene

Acest joc cu titlu von boo sirena monster high, a fost adaugat 2014-11-11 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu sirene. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.