Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E FASHIONISTA PINKIE PIE DE IMBRACAT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

fashionista pinkie pie de imbracat

Imbraca pe Pinkie Pie, una dintre cele mai frumoase fete din liceul Canterlot in Equestria, acolo unde fetele din micul meu ponei s-au dus sa invete magie si alte lucruri fascinanta. Sper ca nu ati uitat-o pe frumoasa Pinkie Pie, poneiul caruia ii place foarte mult sa manance dulce si sa se imbrace in hainute roz. Acum ca s-a transformat intr-o fata ponei ea are nevoie de cele mai frumoase haine roz, de costume la moda care sa impresioneze orice fel de colega va avea si care va merge perfect pentru concertele ei din formatia Rainbow Rocks. Joaca si tu cele mai tari jocuri cu micul meu ponei pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri micul meu poney jocuri my little pony jocuri cu fetele ponei jocuri cu fetele equestria jocuri de imbracat jocuri moda jocuri barbie de imbracat jocuri dress up jocuri barbie fashionista jocuri mlp

Acest joc cu titlu fashionista pinkie pie de imbracat, a fost adaugat 2014-12-29 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri mlp. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.