Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E FETELE MICUL MEU PONEI APPLE BLOOM

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

fetele micul meu ponei apple bloom

Sora poneiul fata AppleJack are nevoie de o transforma pentru a arata foarte bine pentru trupa fetelor din Equestria. Dupa cum stii, noul sezon din micul meu ponei va avea loc la liceul Canterlot, unde trebuie sa isi reinceapa viata si sa isi faca noi prietene. Pentru a putea sa fie populara frumoasa Apple Bloom vrea sa isi schimba putin lookul sa arate minunat si sa fie cat mai interesant imbracata cu o coafura noua si haine traznet. Tu crezi ca poti sa o ajuti pe frumoasa fata ponei din Equestria sa isi impresioneze colegii la noul sau liceul de pe website-ul nostru jocuribarbieonline.com?


Tags: jocuri cu micul meu ponei jocuri micul meu ponei de imbracat jocuri fetele equestria jocuri cu ponei jocuri my little pony jocuri de imbracat jocuri moda jocuri fete jocuri barbie de moda jocuri barbie de imbracat

Acest joc cu titlu fetele micul meu ponei apple bloom, a fost adaugat 2014-11-27 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de imbracat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.