Jocuri barbie cu JOCURI FANTEZIE BARBIE E PINKIE PIE MICUL MEU PONEI DE MODA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

pinkie pie micul meu ponei de moda

Pinkie pie este un ponei care iubeste moda, iar cand a vrut sa organizeze o petrecere in pijama abia a asteptat sa isi faca super costumatia ei de moda super roz sau in culorile curcubeului. In acest joc de imbracat va trebuie sa gasesti noi pijamele, sau haine de dormit pentru Pinkie Pie, insa trebuie sa fie frumoasa si la moda, sa arate culorile pe care poneii din Ponyville le iubesc asa mult, ale curcubeului, iar tu poti sa ii alegi si o coafura foarte interesanta demna de o fata dintr-o formatie rock. Joaca si tu cele mai tari jocuri cu micul meu ponei pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri cu micul meu ponei jocuri moda micul meu ponei jocuri mlp jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri moda jocuri de coafat jocuri fetele equestria

Acest joc cu titlu pinkie pie micul meu ponei de moda, a fost adaugat 2015-01-20 in categoria jocuri fantezie barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri fetele equestria. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.