Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E BARBIE COSTUMATIE PENTRU FACUT FOTOGRAFII

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie costumatie pentru facut fotografii

Barbie vrea sa faca cateva fotografii foarte interesante si are nevoie de ajutorul tau pentru a le putea face. Mai intai trebuie sa tii cont ca va merge prin multe locuri interesante, asa ca tinuta sa trebuie sa fie eleganta, cat mai la moda si bineinteles sa para artistica pentru a fi identificata ca o fotografa de moda. Incearca sa creezi toate costumatiile sa se potriveasca si sa aiba culori interesante ca in fiecare joc barbie de imbracat. Distreaza-te si creeaza cat mai multe costumatii pentru Barbie care vrea sa faca fotografii toamna!


Tags: jocuri de imbracat jocuri moda jocuri cu haine jocuri de coafat jocuri cu fotografii jocuri barbie de imbracat jocuri imbracat cu barbie

Acest joc cu titlu barbie costumatie pentru facut fotografii, a fost adaugat 2014-03-13 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri imbracat cu barbie. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.