Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E BARBIE COSTUMATIE PENTRU PLAJA MIAMI

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie costumatie pentru plaja miami

Miami este un loc special pentru Barbie, aici a avut prima ei sedinta foto pe plaja, asa ca de fiecare data cand merge la bronzat pe aceste plaje ea vrea sa arate minunat. Ea are nevoie de bikini, sutien costum de baie chiar si un machiaj si coafura noua pentru a isi impresiona fanii ce o asteapta pentru o balaceala de neuitat cu ea. Poate in loc de costum de baie poti sa o imbraci in cateva haine fashion care sa arate bine si sa se potriveasca cu plaja? Noi stim doar ca trebuie sa arate bine, tu esti cea care stie ce moda trebuie folosita si ce combinati de haine sunt cele mai bune pentru Barbie. Distreaza-te si imbraca pe barbie la moda!


Tags: jocuri barbie jocuri moda jocuri barbie la moda jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri vara jocuri dressup jocuri barbie fashionista

Acest joc cu titlu barbie costumatie pentru plaja miami, a fost adaugat 2014-05-23 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie fashionista. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.