Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E BARBIE DESIGNER HAINE COLORATE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie designer haine colorate

Barbie are nevoie de o noua costumatie in jocul ei de designer si tu esti speranta ei de a face cele mai interesante rochii si rochite si haine pentru noua sa colectie de moda Barbie Fashionista. In acest joc de creat haine o sa iti fie foarte usor daca stii care sunt trendurile in moda si ce este in voga acum, iar tu fiind o adevarata fata Barbie o sa stii sigur ce trebuie sa faci. In jocul nostru trebuie mai intai sa iti alegi modele de haine pe care vrei sa le faci si apoi poti sa iti folosesti talentele pentru a colora aceste haine cu diferite tipuri de culori si modele astfel incat sa faci cele mai tari rochii pe care o fata poata sa le poarte pe podiumurile lumii. Distreaza-te si tu intr-un nou joc de moda si designer aici pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri barbie designer jocuri designer jocuri de creat rochii jocuri cu haine jocuri barbie de imbracat jocuri de coafat

Acest joc cu titlu barbie designer haine colorate, a fost adaugat 2014-11-14 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.