Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E BARBIE DIVA DE MODA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie diva de moda

Distreaza-te impreuna cu Barbie diva de moda, cea mai mare vedeta careia ii place moda si vrea sa aiba cele mai interesante coafuri, coafuri, un machiaj sic si haine moderne. In jocul nostru trebuie sa folosesti imaginatia pentru a putea sa creezi noi tipuri de coafuri si machiaj pentru frumoasa diva fashionista. Ea poate fi imbracata si coafata, dupa care poti sa ii alegi cele mai tari rochii, fuste si pantofi nemaipomeniti de frumosi creeand un nou tip de moda, foarte interesant si frumos. Joaca si tu un nou joc de imbracat cu diva barbie fashionista pe jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie fashionista jocuri barbie diva jocuri designer jocuri barbie de coafat jocuri barbie de machiat jocuri de machiat

Acest joc cu titlu barbie diva de moda, a fost adaugat 2014-11-19 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri de machiat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.