Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E BARBIE HAINE PENTRU FACUT ORIGAMI

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie haine pentru facut origami

Barbie este foarte pretentioasa cand vine vorba de hainele pe care le poarte de aceea ea are costumatii sau cel putin un anumit set de haine pentru fiecare tip de activitate. Astazi ea vrea sa face ceva origami si are nevoie de ajutorul pentru a face o costumatie la moda, draguta si eleganta pentru ora ei de arta japoneza. Poti sa ii alegi coafuri, pantaloni, ciorapi si accesorii foarte interesante, totul trebuie sa se potriveasca si sa fie sic pentru a o face pe barbie fericita. Distreaza-te in acest joc de imbracat si coafat pe barbie cea mai frumoasa fata din lume!


Tags: jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de coafat jocuri de coafat jocuri cu haine jocuri barbie cu haine jocuri moda

Acest joc cu titlu barbie haine pentru facut origami, a fost adaugat 2014-05-20 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri moda. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.