Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E BARBIE HAINE PENTRU MUZEU

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie haine pentru muzeu

Barbie vrea sa faca o vizita la museu si are nevoie de haine cat mai interesante si la moda. In aceasta calatorie Barbie trebuie sa arate cat mai inteligenta, folosind haine moderne care au un aspect interesant. Nu incearca sa folosesti culori aprinse si haine prea scurte, pentru ca vei pierde atmosfera de fata inteligenta. Noi stim ca poti face haine moderne care sa arate inteligent, dar nu o transforma intr-o fata geeky pentru ca tot trebuie sa arate bine. Distreaza-te in acest joc facand costumatii moderne si la moda pentru Barbie in vizita la muzeu!


Tags: jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie dressup jocuri dressup jocuri moda jocuri de coafat jocuri barbie de coafat

Acest joc cu titlu barbie haine pentru muzeu, a fost adaugat 2014-05-09 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.