Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E BARBIE IMBRACA FETE REALE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie imbraca fete reale

Barbie trebuie sa imbrace aceste supermodele cu cele mai frumoase haine pe care le are pentru activitatile pe care acestea le vor face, insa fii foarte atenta pentru ca e posibil ca aceste fete sa nu se duca la baluri ci vor sa se odihneasca pe canapea. Mai intai alegi modelul pe care vrei sa il ajuti apoi dai next, dupa care incearca sa creezi cele mai tari si mai frumoase costumatii pentru diferite ocazii de la o noaptea la televizor, o intalnire in parc si poate chiar o premiere de cinema, decizia este a ta. Ai la dispozitie o multitudine de haine, coafuri, machiaje si rochii totul este sa iti folosesti imaginatia pentru a crea costumatii la moda si trendy pentru aceste fete fotomodel.


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri moda jocuri barbie moda jocuri cu haine jocuri barbie fashionista jocuri fashionista jocuri dressup

Acest joc cu titlu barbie imbraca fete reale, a fost adaugat 2014-05-21 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.