Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E BARBIE IMBRACAT PENTRU SEDINTA FOTO

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie imbracat pentru sedinta foto

Barbie are nevoie de tine inca o data, ea vrea sa faca o sedinta foto pentru o revista de moda renumita si trebuie sa isi aduca propriile haine, iar tu trebuie sa incerci creeare unor costumatii in voga, la moda, care sa arate minunat pe Barbie si apoi sa le potrivesti pe toate cu cel mai cool si sic coafuri pe care le poti crea, totul apoi este completat de un machiaj interesant si modern. Tu esti o stilista foarte buna si la curenta cu toate curentele in moda, iar daca poti crea combinatii de haine care se cuprinde mai multe tipuri de moda atunci vei primi mai multe puncte.


Tags: jocuri barbie fashion show jocuri barbie fashionista jocuri barbie noi jocuri barbie de imbracat jocuri barbie dress up jocuri barbie fashion jocuri barbie 3d jocuri cu fete barbie jocuri barbie cu haine jocuri fashion jocuri fashion de imbracat

Acest joc cu titlu barbie imbracat pentru sedinta foto, a fost adaugat 2014-09-02 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri fashion de imbracat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.