Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E BARBIE IN COSTUM DE INDIAN

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie in costum de indian

Imbraca pe Barbie in cel mai frumos port indian si in cele mai colorate haine de origina indiana. Dupa cum stii Barbie este un fotomodel international care respecta foarte mult toate culturile din lume si pentru a arata acest lucru de multe ori ea se costumeaza in diferite tipuri de costume care respecta traditia acestor culturi. Incearca sa ii faci machiaj, tatuaje la fel cum ar fi o fata traditionala, incearca sa schimbi culoare ochilor si a hainelor pentru a o imbraca exact asa cum vrei tu. Distreaza-te online in cele mai interesante jocuri de imbracat barbie traditional!


Tags: jocuri de imbracat jocuri cu haine jocuri moda jocuri barbie de imbracat jocuri dressup jocuri de tatuaj jocuri de colorat

Acest joc cu titlu barbie in costum de indian, a fost adaugat 2014-07-24 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri de colorat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.