Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E BARBIE IN VACANTA DE IMBRACAT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie in vacanta de imbracat

Barbie are nevoie de o costumatie lejera si racoroasa pentru scurta sa vacanta in Caraibe. Dupa cum deja stii, aici plajele sunt foarte frumoase si intinse, insa caldura este un factor foarte important asa ca misiunea ta de a o imbraca pe frumoasa diva Barbie este putin mai grea. trebuie sa gasesti solutii de a face costumatii la moda, interesante si colorate dar in acelasi timp aceste haine trebuie sa fie racoroase si comode pentru a o relaxa pe Barbie in lungile sale plimbari pe plaja. Distreaza-te intr-un nou joc de imbracat si coafat pe Barbie online si dezvoltati imaginatia creeand cat mai multe tipuri de haine si combinatii de haine cu coafuri pentru a o face pe Barbie cat mai frumoasa!


Tags: jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri barbie de coafat jocuri barbie moda jocuri dressup jocuri fashionista jocuri barbie dressup

Acest joc cu titlu barbie in vacanta de imbracat, a fost adaugat 2014-08-05 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.