Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E BARBIE INGRIJIRE LA SPA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie ingrijire la spa

Barbie are nevoie de ingrijiri foarte multe pentru a ramane asa de frumoasa cum este ea. Pentru a ramane frumoasa ea trebuie sa mearga la sala in fiecare zi, sa isi ingrijeasca tenul, sa isi intareasca radacinile parului, sa isi hraneasca tenul si sa il exfolieze. Foarte multa munca este depusa de Barbie pentru a ramane asa frumoasa si din aceasta cauza acum are nevoie de ajutorul tau, ea a ajuns la spa si vrea toate tratamentele care o pot ajuta sa devina si mai frumoasa, care ii preserva tineretea si o mentine sanatoasa. Dupa ce ai terminat cu spa poti sa ii alegi cateva haine la moda, sa o machiezi si sa ii faci o coafura pentru a merge la o prezentare de moda!


Tags: jocuri cu fete la spa jocuri cu barbie la spa jocuri cu fete de machiat jocuri cu fete la machiat jocuri cu barbi la spa jocuri cu barbie la spa si la machiaj jocuri barbie la spa si make up jocuri barbie la spa si la coafor jocuri barbie la spa si salon jocuri manichiura jocuri machiaj jocuri de machiat jocuri tratament la spa jocuri de pensat jocuri cu barbi de pensat jocuri de pensat fete jocuri de pensat si machiat jocuri de pensat si epilat jocuri de epilat jocuri spa 3d
 Machiaza si ingrijeste pe Barbie cu ajutorul mouse-ului- Machiaza si ingrijeste pe Barbie cu ajutorul mouse-uluilimitator

Acest joc cu titlu barbie ingrijire la spa, a fost adaugat 2014-04-17 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri spa 3d. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.