Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E BARBIE POLITISTA DE MODA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie politista de moda

Barbie o fata foarte frumoasa este acum politista, ea trebuie sa asigure atat ordine cat si avertizarea fetelor ce nu poarta haine la moda, iar pentru a face asta trebuie ca uniforma sa, accesoriile si coafura sa fie cat mai frumoase, couture si sa fie in voga. Va trebuie sa creezi o costumatie care arata puterea si autoritatea lui Barbie, haine care sa ii confere putere insa care in acelasi timp o fac sa arata irezistibil. Crezi ca poti sa o faci pe Barbie politista sa arate incredibil de bine si sa mentina ordinea si moda pe strada?


Tags: jocuri barbie de imbracat jocuri barbie moda jocuri moda jocuri cu haine jocuri barbie cu haine jocuri barbie in uniforma jocuri barbie cu costume jocuri barbie dressup

Acest joc cu titlu barbie politista de moda, a fost adaugat 2014-05-05 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.