Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E BARBIE SCOLARITA LA MODA

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie scolarita la moda

Barbie trebuie sa se intoarce la scoala si pentru a merge ea are nevoie de noi haine la moda, de o coafura interesanta, noua si in voga asa cum sunt la Scala in Milano, centrul modei din lume. Trebuie sa iti folosesti intregul arsenal de cunostiinte de stil de moda pentru a alege diferitele tipuri de haine si costumatii ca sa intregesti stilul de scolarita a lui Barbie. Poti sa folosesti butonul de Hint pentru a vedea cateva exemple de costumatii, coafuri si machiaj pentru o zi perfecta la scoala ei. Tu poti incerca aceste noi modele pentru a iti alege hainele, insa la sfarsit o sa primesti puncte in functie de inovatia costumatiile asa ca crearea de noi mode pentru scoala iti va aduce si mai multe puncte. Distreaza-te online in cel mai tare si nou joc cu fete barbie la scoala!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de moda jocuri moda jocuri de coafat jocuri barbie de coafat

Acest joc cu titlu barbie scolarita la moda, a fost adaugat 2014-08-14 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de coafat. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.