Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E BARBIE VETERINAR DRESS UP

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

barbie veterinar dress up

Barbie veterinar are nevoie de o schimbare majora de haine, uniforme si coafuri. Ea este foarte frumoasa, insa vrea sa atraga femeile cu animale la clinica ei aratand si o moda foarte noua, sic si interesenta, iar de ce nu, sa impresioneze barbatii pentru si mai multi clientii ce vin cu animalele lor dragute. Astfel misiunea ta este una foarte complexa, trebuie sa creezi o uniforma noua pentru Barbie care sa arate ca este un doctor uimitor de bun, ca poate sa trateze animalele dar in acelasi timp sa arate ca este si o femeie frumoasa. Daca te descurci inseamna ca poti castiga noul nostru joc online cu cele mai tari haine si metode de imbracat pe Barbie veterinar.


Tags: jocuri de imbracat jocuri de coafat jocuri cu medic jocuri cu animale jocuri cu doctori

Acest joc cu titlu barbie veterinar dress up, a fost adaugat 2014-09-30 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu doctori. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.