Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E BEBELUSA CAPSUNICA PRAJITURICA DE INGRIJIT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

bebelusa capsunica prajiturica de ingrijit

Joaca jocuri cu Capsunica prajiturica bebelusa care are nevoie de ajutorul tau pentru a se pregatit pentru o zi intreaga de joaca. In primul rand trebuie sa o ajuti pe Capsunica sa faca o baie foarte revigoranta si curatatoare, dupa ce s-a spalat poti sa ii ingrijiesti parul, sa o alinti pentr-o sedinta de spa si bineinteles sa ii alegi cele mai frumoase jocuri pe care le-ai gasit pentru ea. La ultima parte, incearca sa folosesti haine cat mai stralucitoare pentru micuta bebelusa barbie si sa o faci sa arate cat mai bine, astfel putand sa fie admirata de fiecare copil in parte!


Tags: jocuri cu capsunica jocuri cu bebelusi jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de coafat jocuri spa jocuri barbie de ingrijit

Acest joc cu titlu bebelusa capsunica prajiturica de ingrijit, a fost adaugat 2014-10-28 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de ingrijit. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.