Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E CAPSUNICA PRAJITURICA DE MACHIAT

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

capsunica prajiturica de machiat

Capsunica prajiturica are nevoie de un nou tip de machiaj pentru a arata cat mai bine, insa numai tu poti sa ii faci acest nou tip de fardat pe fata pentru a arata cat mai bine. Dupa cum stii Capsunica este inca o fetita mica, o bebelusa asa ca nu exagera cu machiajul insa poti sa ii faci un tratament spa foarte activ si imbunatatit, astfel incat sa o faci cat mai frumoasa si populara la locul de joaca. Joaca si tu online cele mai interesante jocuri cu capsunica pe siteul jocuribarbieonline.com!


Tags: jocuri de machiat jocuri cu capsunica prajiturica jocuri de ingrijit jocuri barbie de ingrijit jocuri makeup jocuri de fardat jocuri cu bebelusi

Acest joc cu titlu capsunica prajiturica de machiat, a fost adaugat 2014-12-04 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri cu bebelusi. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.