Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E COAFURI BARBIE FUNKY

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

coafuri barbie funky

Coafurile sunt foarte importante pentru orice model si mai ales pentru fetele Barbie, insa in acest salon de coafura totul este cat mai funky si orice coafura vei incerca sa faci o sa iasa cat mai funky, cu suvite mov, par ridicat sus si foarte tipator. Aceste coafura atrag foarte multi barbati si femei, asa ca nu conteaza ce vei alege sigur o sa arate bine. Deasemenea, vei putea ca bonus sa alegi si hainele stilistei care incerca sa coafeaza clienta sa. Distreaza-te in acest joc de coafuri funky si vezi cat de rebela esti tu in coafura aleasa!


Tags: jocuri de coafat jocuri barbie de coafat jocuri cu par jocuri barbie de imbracat jocuri de imbracat jocuri dressup

Acest joc cu titlu coafuri barbie funky, a fost adaugat 2014-05-08 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.