Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E FATA PISICA CU HAINE DE BALON

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

fata pisica cu haine de balon

Super fata pisica vrea sa se imbrace cu haine care sunt inspirate de catre baloanele pe care ea le iubeste asa mult. Vei avea la dispozitie numai rochite elegante cu volanase si bufante care sa ii scoata in evidenta personalitate copilareasca pe care o are, deasemenea toate bijuteriile sunt rotunde si asemanatoare cu balonasele de copii, sa nu mai vorbim de coafuri care sunt foarte dragalase ajutate fiind si de urechiusile ei dragute. Joaca acest joc de imbracat fata barbie in cele mai frumoase haine inspirate de baloane!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri cu haine jocuri barbie cu haine jocuri dressup jocuri barbie dressup jocuri fete jocuri barbie fete

Acest joc cu titlu fata pisica cu haine de balon, a fost adaugat 2014-05-15 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie fete. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.