Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E HAINE DE DANS IN PLOAIE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

haine de dans in ploaie

Barbie este o fata mai putin obisnuita, pe cand celelalte fete vor sa stea in casa sa auda ploaia cum cade si ele sa fie invelita intr-o patura calduroasa, Barbie vrea sa se imbrace in hainele ei de dans pentru a iesi sa danseze in ploaie. Ea are nevoie de haine comode pentru o sesiune de dans dar in acelasi timp destul de interesante si frumoase pentru a parea de poveste si magic. Poti sa foloseste haine care nu sunt la moda, dar care vin foarte bine impreuna si o pot ajuta pe Barbie in dansul ei de ploaie. Distreaza-te in aceste jocuri de imbracat pe frumoasa noastra fata Barbie intr-o zi ploaioasa!


Tags: jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie dressup jocuri cu haine jocuri barbie de coafat jocuri moda

Acest joc cu titlu haine de dans in ploaie, a fost adaugat 2014-05-05 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri moda. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.