Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E HAINE DE FERMA PENTRU BARBIE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

haine de ferma pentru barbie

Un sentiment de primavara pare sa vina de garderoba lui Barbie care face o vizita la o ferma cu iubitul ei. Ea astazi, are nevoie de o costumatie cat mai usoare, dar nu foarte sumara, mai vrea sa arata si confrom zonei unde este cu cizme de cowboy daca se poate si cat mai multe lucruri din piele sau jeans. Tu poti sa iti folosesti imaginatia pentru creearea unei mode si costumatii de moda foarte interesanta, sexy si spectaculoasa pentru Barbie in vizita la ferma.


Tags: jocuri de imbracat jocuri cu haine jocuri dressup jocuri de imbracat cu barbie jocuri barbie de imbracat jocuri barbie dressup jocuri barbie de moda

Acest joc cu titlu haine de ferma pentru barbie, a fost adaugat 2014-05-06 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri barbie de moda. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.