Jocuri barbie cu JOCURI FETE BARBIE E HAINE INTALNIRE LA MILKSHAKE

Cele mai tari jocuri barbie!
Comenteaza la acest jocRaporteaza acest joc

Trebuie sa aveti acest plugin-uri instalate pentru a juca jocurile de pe acest website!
Va rugam sa instalati modulele prezentate in aceasta pagina pentru a juca jocul, daca dupa instalare jocul nu functioneaza atunci folositi formularul pentru a ne alerta de problema!

Email:

Descrivere il problema qui:
JavaScript Download
Plugin Flash Download
Nome:

Aggiungi il tuo commento:

Scrie-ti opinia ta despre joc si ajuta pe ceilalti cu sfaturi!
Fiecare comentariu o sa fie moderat asa va rugam sa va jucati frumos!
Daca acest joc nu functioneaza atunci foloseste modul de reclamare a jocului pentru a ne alerta de aceasta problema!

descriere:

haine intalnire la milkshake

Barbie are o intalnire la milkshake cu un prieten foarte bun asa ca o sa aiba nevoie de ajutorul tau pentru a isi alege haine care trebuie sa fie destul de frumoase pentru a il atrage dar nu foarte elegante, pentru ca este doare o iesire din mijlocului zilei. Tu esti o stilista foarte buna asa ca sigur o sa poti face alegerile potrivite. Dupa coafura si machiaj poti sa potrivesti toate accesoriile si hainele pentru frumoasa noastra fete!


Tags: jocuri barbie jocuri de imbracat jocuri barbie de imbracat jocuri barbie de moda jocuri moda jocuri cu haine jocuri dressup

Acest joc cu titlu haine intalnire la milkshake, a fost adaugat 2014-05-14 in categoria jocuri fete barbie si poate fi descris ca un joc cu jocuri dressup. Daca ti-a placut acest joc barbie inseamna ca iti vor placea si celelalte de pe site-ul nostru.